Menús

Restaurant La Serra, l’antiga serradora de Cornudella de Montsant, t’ofereix un menú diari i un menú cap de setmana, preparat pels nostres cuiners. Cuina Catalana i Mediterrània, amb productes naturals de qualitat, preparats perquè el gaudeixin els nostres clients.

MENÚ DIARI 15,00€

T’oferim el nostre menú diari, de dilluns a divendres, a escollir entre quatre primers plats, quatre segons i quatre postres.

Inclou pa, vi i aigua.

MENÚ CAP DE SETMANA 30,00 €

Si vens pel cap de setmana, t’oferim un menú molt ampli i variat.

Amb una àmplia varietat d’entrants per obrir la gana… 10 plats de primer i 13 de segon, a més a més, tots les nostres postres artesanals.

Tots els preparats amb cura, amb els ingredients més bons i de proximitat, a la nostra cuina casolana i mediterrània.

Gaudiràs també del nostre vi Cap de Ruc.

CALÇOTADES

Vine a Restaurant La Serra a gaudir del nostre menú Calçotada Cap de Ruc, amb el nostres vins de Celler Rodanelles. Pots personalitzar els teus menús per a ocasions especials, menús per a empreses o celebracions. Sol·liciteu pressupost a mida i sense compromís.

  • Menú cap de Ruc: Junt amb el menú setmanal/festiu, per tastar tres vins diferents de la gamma Cap de Ruc amb un suplement de 4€/persona
  • Menú Petit: Junt amb el menú setmanal/festiu, per tastar tres vins diferents de la gamma Petit de Joanne Cox amb un suplement de 6€/persona
  • Menú Calçotades: Consulta les noves condicions de la Calçotada Cap de Ruc aquí: Celler Ronadelles

NOTA: Tots els menús especials requereixen reserva prèvia.

MENÚ INFANTIL 6,50€

Per als més petits, hem preparat un menú adaptat als seus gustos. També disposem d’una àrea a la terrassa lúdica-infantil.

Inclou pa, vi i aigua.

Vols reservar una taula?

Omple aquest formulari i ens posarem en contacte amb tu per confirmar la reserva. Si hi ha comensals amb intoleràncies alimentàries o amb problemes de mobilitats, ho pots especificar per a una millor atenció. Si la reserva és pel següent dia o el mateix dia, millor fer una trucada al 977 82 11 06.

Sempre contestem els correus de reserva. Si no heu rebut una resposta de la reserva sol·licitada és possible que aquesta hagi arribat a la carpeta de SPAM o de correu no desitjat, recomanem comprovar-ho. 

El nostre horari

Estimats clients!

El nostre horari és de 13:00 a 15:30h. De dijous a dilluns. Els dimarts i els dimecres tanca el restaurant per descans setmana.

Informació COVID

Degut a les mesures del COVID-19 demanem que realitzeu la reserva previa via telefon al 977 82 11 06 o bé a través el formulari de reserves.